vineri, 31 iulie 2015

Telefon Samsung Galaxy Core Prime cu viteza 4G

   Sunt surprins foarte placut in ce m-am bagat, ma refer la siteul  @Buzzstore , adica m-am facut buzzer  si sper  sa fiu din ce in ce mai bun si mai activ  in campanile lor. Sunt un tip obisnuit, nu ies in evident cu nimic, dar odata pornit la drum, nu ma las pana nu imi ating obiectivele, grele, usoare trebuie atinse si nu ma las batut pana nu rezolv orice obstacol din calea mea ! Surprins placut sunt si de campanile organizate de #Buzzstore in colaborare cu diferite  companii, de data aceasta cu  @Vodafone Romania,  companie la care sunt abonat din 1998 cu abonamentul acesta pe care il am acum, numai spun ca am mai colaborat cu un alt abonament pana la acesta cu un alt numar inca 4-5 ani, pe cand se numeau altfel ! Deci pot spune ca sunt un client fidel de foarte multi  ani  !
    In Campania aceasta am invatat lucruri noi si le-am testat curios si ca un novice am facut tot ce putea face telefonul #SamsungGalaxyCorePrime cu super viteza 4G, si cu aplicatiile pe el, #Zonga, #Seenow,  #Meteo,  #Cinemagia, plus fata de campanie, am instalat  #Salvamond, si  #My Vodafone sa vad ce fac aceste aplicatii de care auzisem dar nu stiam exact ce sunt si cum se lucreaza cu ele, surprins placut de toate ! Sa asculti muzica, sa vezi filme, sa stii in orice moment cum e vremea in orasul meu dar si in toata  tara, ce filme noi sunt in top si unde ruleaza,  multe aplicatii foarte utile si usoare atat de instalat cat  si de lucrat cu ele !
       Printre testarile cu telefonul  la viteza 4G au fost mai multe, dar testrarea pe care o voi tine minte sip e care o sa o arat piciului meu cand se va face mare, este momentul in care l-am filmat cand a invatat sa mearga cu bicicleta singur, mergea mai inainte dar ajutat sa se suie pe sa si cu cineva langa el, in ziua aceea a invatat sa se urce singur si a pornit tot singur pe bicicleta ! DE TINUT MINTE pentru mine ziua aceea !
si aceasta filmarea telefonului cu o aplicatie care arata cat de bine si repede functioneaza telefonul:
Sincer  sunt incepator cu scrisul pe blog, mi-e greu sa si postez, dar ma stradui din ce in ce mai mult sa o fac cat mai bine !

24 de comentarii:

 1. Incepator, dar ...ma voi perfectiona in timp !

  RăspundețiȘtergere
 2. Succes Florin , nimeni nu sa nascut invatat , oricum tu ai acest dar de a descrie cat mai bine in ceea ce te implici si cred ca o sa duci orice material la un bun sfarsit !

  RăspundețiȘtergere
 3. Frumos scris despre telefon, despre aplicatii despre copil, despre tot , felicitari Florin , tine-o tot asa !

  RăspundețiȘtergere
 4. Samsung e un brand foarte cunoscut, la fel si Vodafone, nu ai cum sa dai gres cu ele, sa nu mai spun de Buzzstore, sunt inscrisa si eu, bravo si felicitari ca ai ce testa si succes !

  RăspundețiȘtergere
 5. Iti doresc sa te bucuri mult timp de acest telefon pe care oricine si l-ar dori . Te-ai descurcat de minune pana acum si sunt sigura ca si de acum incolo , la fel

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumesc tuturor pentru comentariile la postarea mea, pentru incurajari , pentru tot , sunteti draguti si dragute !!!

  RăspundețiȘtergere
 7. o explicatie frumoasa...si un telefon pe masura .oricum ...merita sa iti ramana acest telefon pentru ca ai articole minunate despre el si felul in care il prezinti prin fotografii sau video

  RăspundețiȘtergere
 8. Filmarea aceasta chiar ca va conta și va reprezenta foarte mult peste ani!

  RăspundețiȘtergere
 9. Imi place articolul! E important ca vrei sa inveti tot timpul cate ceva nou!ma bucur pentru tine ca ai ocazia sa testezi telefonul si in mod sigur dupa toata munca depusa il vei pastra!

  RăspundețiȘtergere
 10. Telefonul e gadgetul pe care poti face orice mai ales daca are conexiune la internet. Un astfel de telefon si-ar dori oricine.

  RăspundețiȘtergere
 11. E fain telefonull.mai facut sa imi doresc si eu unul asa

  RăspundețiȘtergere
 12. Samsung galaxy este un telefon foarte bun si ma bucur ca ai testat lucruri noi cu el. Sunt convinsă ca este un telefon bun

  RăspundețiȘtergere
 13. Imi doresc si eu un astfel de model. In curand il voi achizitiona.

  RăspundețiȘtergere