duminică, 19 aprilie 2015

Testare produse perfecte la oameni de rand, Persil si Bergenbier !


Stau si ma gandesc  ce munca uriasa desfasoara cei din spatele +BUZZ Store cu toate actiunile de selectionare a testerilor, apoi cu urmarierea postarilor puse de ei, de cei care participa la testarea produselor. Ca sa nu mai vorbesc de trimiterea coletelor cu produsele de testat,  produse care le sunt trimise si lor , celor de la #Buzzstore, de la Aspirator Philips PowerPro fara sac, statie de calcat rufe Philips ( pe aceasta testare am pierdut-o si imi pare tare rau) #Persil,  Pila #SCHOLL VELVET SMOOTH si sincer, nu credeam ca se poate trimite spre testare,bere +Bergenbier Romania , bere care  nu are nevoie de testare ca sa convingem pe cineva cat de buna este !
La Persil  Power-mix caps, am facut si experiment, am pus pe 2 tricouri albe, pe unul, cafea si ciocolata si pe unul  ketchup si zacusca, multi prieteni au spus ca m-am riscat sa raman fara tricouri pentru ca raman patate, ghinion pentru ei ca nu am ramas, dupa ce le-am scos de la spalat erau mai albe si frumos parfumate , chiar mai bine decat in momentul  cand le-am pus in masina murdare ! Priviti aici :
Ideea e ca toate persoanele care au conturi de socializare se pot inscrie prin linkul acesta:
si  pot fii urmatoarele persoane la viitoarele testari, ca cei de la Buzzstore promit ca ne vor surprinde cu noi  produse si ii cred ! Am mare incredere in ei ca trimit spre testare numai produse excelente, asa ii caracterizez eu, oameni de actiune excelenti care promoveaza produse excelente ! 
Eu acum foarte recent am primit si testat noua bere #Bergenbier  in ambalaj termosensibil,  ‪#‎Blonda‬ si ‪#‎Fresh‬ Soc. Cu tehnologia thermo ink (ambalaj termo sensibil) este o tehnologie prin care eticheta sau ambalajul dozei  tratate cu ajutorul unei cerneli speciale se activează în intervalul de temperatură 10⁰C – 8⁰C.  Datorita acestei tehnologii inovatoare, stimexact  cand berea a ajuns la temperatura optima pentru a fi consumata. Cand Muntii sunt albastri #BergenbierMuntiAlbastri  berea e rece ca gheata  si buna de baut. 
Iar inainte de bere am primit Persil Power-mix caps, cu noua sa infatisare care combina beneficiile detergentului pudra, dar si a celui lichid,oferind o solutie eficienta de curatare, chiar si la temperaturi scazute !Numai produse nemaipomenit de bune ! Va astept si pe voi sa intrati in marea familie de Buzzeri !

21 de comentarii:

 1. Place la cineva ? Dati like , share si comentarii ! OK ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Super atmosfera, super oameni fericiti si produse foarte bune !

  RăspundețiȘtergere
 3. Si sotul meu a castigat, este minunata!

  RăspundețiȘtergere
 4. Super veselie si buna dispozitie cu Bergenbier.Despre Buzztore , numai campanii de succes pentru ceea ce promoveaza ! Sa tot fie , noi ii ajutam !

  RăspundețiȘtergere
 5. Atmosfera placuta alaturi de berea Bergenbier .

  RăspundețiȘtergere
 6. O atmosfera de vis cu o bere de calitate superioara.

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu inca nu am incercat berea cu gust de soc.Cred ca e buna.
  Detergentul Persil Power Mix Cups stiu ca este foarte bun!

  RăspundețiȘtergere
 8. superrr berea Bergenbier ... preferata mea :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Berea care aduce bucuria in familie. Distractie placuta alaturi de toti cei dragi

  RăspundețiȘtergere
 10. Sa stii ca est greu si pentru cei de la Buzzstore dar nici pentru noi nu este usor sa facem recenzii la produse si sa fii o parere cat mai credibila!

  www.rokolla.blogspot.ro

  RăspundețiȘtergere
 11. Cea mai buna si racoritoare bere! Felicitari pentru testare!

  RăspundețiȘtergere
 12. Ma bucur ca fac si eu parte din echipa BuzzStore si am aplicat la campania Persil . De acum incolo voi aplica la toate campaniile lor , sper sa am si norocul sa fiu selectata . Chiar sunt produse /servicii noi , de calitate

  RăspundețiȘtergere
 13. Cei de la @Buzzstore sunt foarte buni, trimitcspre testare numai produse foarte bune ! Cu care e foarte usor sa le promovezi !

  RăspundețiȘtergere
 14. multumesc tuturor pentru pareri si pentru vizionarea blogului meu !

  RăspundețiȘtergere
 15. Berea Bergenbier este buna,dar cea cu soc este nemaipomenita!

  RăspundețiȘtergere
 16. Ce atmosfera de sarbatoare aveti acolo, Florin! Bergenbier uneste familia, nu?

  RăspundețiȘtergere
 17. Prietenii stiu de ce :) Bergenbier este foarte buna, eu prefer pe cea cu arome :)

  RăspundețiȘtergere
 18. Super #Persil si super #Bergenbier, ca sa nu mai spun de #Buzzstore.ro, unde sunt si eu inscrisa !

  RăspundețiȘtergere