sâmbătă, 8 noiembrie 2014

UNIVERSUL PCGARAGEAnul acesta, 2014, m-a sărit plecarea în concediu, ba mai mult a avut grijă sotia mea  să mă facă să simt ca am liber de la serviciu şi sunt bun de muncă acasă. Din prima zi de Luni a concediului m-am trezit de dimineata cu 4 baieti care s-au prezentat gata sa-mi darame peretii care incadreaza usile pentru a le inlocui cu altele care imita lemnul, mult mai dragute! La 6 usi si 2 debarale ale apartamentului, a durat pana in jur de 18.00. Pentru ei a fost mai usor sa demoleze, pentru mine sa car moluzul 3 etaje pana la masina, 40 de drumuri cred ca am facut! Seara am adirmit instantaneu, dimineata luasem forma patului ! Nu mai spun ce a urmat inca 10 zile pentru a zidi in jurul usilor nou puse ! COSMAR ! La serviciu m-au intrebat unde am fost in concediu , le-am povestit eu pe scurt cam cum a fost .
-Tocmai bine, pentru tine, e o convocare de 2 saptamani la Bran, Brasov, te intereseaza ?
- Wow, DAAAAAAA !
-Acea perioada va fi concediul MEU !
- E o convocare pe I.T., programare, protectie, componente, accesorii, pentru P.C. si laptopuri, cele mai bune de pe piata ! Propuneri, utilizari si rezultate !
-          buna ziua, sunt Florin de la Craiova ! ce camera am rezervata ?
-          cam712, spuse receptionera ,
-          multumesc, mult ! Aveti idee cu cine stau in camera ?
-          da, cu Bogdan de la Iasi !
-          multumesc inca o data !
-          sal, eu sunt Florin de la Craiova, tu ?
-          eu sunt Bogdan, de la Iasi !
-          eu am venit pregatit de stat in camera si de a ma odihni, cursuri si in rest pe laptop, iti place laptopul meu ?
-          da, e dragut,
-          ce specificatii are ?
-          e IdeaPad Flex 2 15, FHD Touch, procesor Intel Core i7-4510U 2 Ghz Haswell, 8 GB, 500 GB HDD+ 8GB SSH, GeForce 840M 2 GB !
-          de unde l-ai luat ?
-          mi-am cumparat de pe http://www.pcgarage.ro/   !
-          -e tare rau de tot !!!
-          Da,  dar o sa dau iama si in accesorii pentru laptop pe vreau sa-mi le cumpar tot de pe http://www.pcgarage.ro/, vreau sa nu am nici o grija cu incarcarea, sau sa ma lase cand mi-e lumea mai draga asa ca iau de tot de acolo, http://www.laptopgarage.ro/2-baterii-laptop, bine, eu mi-as mai lua multe, momentan nu am cine stie pe card dar cum prind vreo marire de salariu imi iau si altfel de tastatura http://www.laptopgarage.ro/4-tastatura-laptop  si geanta de laptop http://www.laptopgarage.ro/174-geanta-laptop . Vreau multe si tot de pe http://www.pcgarage.ro/  !
-          Vrei sa-ti cumperi cam multe !
-          Da, cand fac rost de ceva pe card, bine,   astept vinerea neagra a preturilor la  http://www.pcgarage.ro/ http://www.pcgarage.ro/ e oferta super, si atunci imi iau tot ce doresc ! au preturi foarte bune fata de restul pietii si au garantii si post garantii foarte bune .
-          Se aude cineva batand la usa !
-          Da, ne cheama la brifing !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu