duminică, 28 septembrie 2014

Iphone 6

Si Romania ca orice tara din lume isi doreste sa fie la curent cu toate noutatile din lume, prin oameni, prin produsele care apar, prin tehnologie, prin gadgeturi noi, performante ! Se pare ca nici Iphone 6, nu ne ocoleste sau ne "sare" prin aparitia sa in Romania ! Adevarul e ca acest fapt de a ajunge si la noi, Iphone 6 il face posibil http://www.quickmobile.ro/., multumim ! E important sa fim si noi la "zi" cu tot ce apare pentru ca si noi suntem oameni interesati de tot si de toate ce apar in orice domeniu !
Pentru a va convinge de acest fapt accesati http://www.quickmobile.ro/iphone sau  http://cristianchinabirta.ro/2014/09/23/oglinda-oglinjoara-cine-va-avea-primul-iphone-din-tara/ ! Nu sunt multe de spus despre acest super telefon decat ca e un telefon de ultima generatie de la Aplle, caracteristi si alte amanunte aflati de pe linkurile date aici !

Un comentariu:

  1. Salut Florin,
    Sunt Diana Isvoranu de la agentia „The Spirit” si va contactez din partea clientului nostru Quickmobile. In baza articolului scris de dumneavoastra despre Quickmobile dorim sa va adaugam in lista noastra de contacte. Pentru aceasta am nevoie de adresa dumneavoastra de e-mail. Va rog sa mi-o transmiteti la diana@thespirit.ro.
    Toate cele bune,
    Diana

    RăspundețiȘtergere